Tachos kamp 2018

Tachos kamp 2018

Beste Kampers! 

Even een update vanuit het kamp commissie hoofdkantoor! We hebben tot nu toe 58 inschrijvingen binnen, dus dat gaat lekker. Helaas was een aantal inschrijvingen te laat binnen, zodat we de optie die we genomen hadden in Kasterlee moesten laten gaan. Maar niet getreurd, we hebben een nieuwe optie vast kunnen leggen en er is een nieuwe datum gepland. Het kamp in Kasterlee is nu verplaatst naar het weekend van 31 augustus tot en met 2 september!. Schrijf het nu in je agenda.

Dat is goed nieuws, ook voor de Tachossers die op het Willem zitten of de Tachossers die dat weekend al een toernooi hadden gepland. Let op:

Je kunt je dus alsnog aanmelden voor het kamp van 31-8 tot en met 02-09. Stuur hiervoor een ingevuld  inschrijfformulier vóór 25 april naar info@tachoswaalwijk.nl.

Mocht je onverhoopt in het weekend van 31 augustus tot en met 2 september niet kunnen, maar al wel ingeschreven hebben, laat het ons dan s.v.p. weten, ook weer vóór de 25e april. Dan schijven we je weer uit, wel jammer hoor.

Begin mei laten we jullie dan de uitslag weten  en mag begonnen worden met het overmaken van het inschrijfgeld!

Bedankt voor jullie begrip en de groetjes van….

De Kamp commissie!

 

  •